1965 recepten
Tarte tatin van rode ui en blauwe kaas
Komkommergazpacho
Mimosa-eitjes met foreleitjes en eetbare bloemen
Minifishburgers met snelle tartaarsaus en gepekelde groentjes
Salade van gegrilde meloen met gebakken chilifeta
Loaded nachoschotel
Worstenbroodjes met chorizo en gerooktepaprikadip
Hartige popcorn met za’atar
Gazpacho van paprika met ricotta
Carpacciowraps met pesto
Aspergesoep met krokante ham en een gepocheerd eitje
Krokante halloumisticks
Rucolaslaatje met meloen en ham
Regenboogaperoplank
Aardappelwafeltjes met verse kruiden en feta
Kruidige tarteletjes met geroosterde kerstomaten en burrata
Tuna melt-bruschetta
Minimozzarellaspiesjes
Gegrilde zwaardvis met fijne boontjes en salsa verde
Wellington rolls
Zalmmouse met ricotta en koriander
Stracciatellaboard met honing, zongedroogde tomaatjes en pijnboompitten
BEZOEK ONZE ANDERE WEBSITES